© Jan Ravnsbeck

Healing er energiarbejde, overførsel af energi, afbalancering af  energier. Dette kan hjælpe dig videre på mange planer. Udover selve energiarbejdet, kan der gives råd og vejledning om personlige emner.

I 2007-2008 tog jeg en 2-års uddannelse på Healerskolen ved Steen Kofoed. På begge hjemmesider kan du læse meget mere om healing, samt finde spændende links.


Uddannelsen består af "praktisk og teoretisk undervisning i Healing og Livsforståelse i 224 timer". Derudover giver og journalfører man 50 healinger, inden man kan gå til eksamen.


Hvordan jeg arbejder med healing


En typisk session indledes med samtale, hvor vi sporer os ind på, hvad der rør sig i dit liv, aktuelle temaer, problemstillinger,  det kunne være godt at arbejde med. Det kan være af fysisk eller mental karakter.


Herefter giver jeg ofte akupressur, som er med til at forberede kroppen på den healing, som skal til at foregå.


Under selve healingen ligger man på en briks med et tæppe over sig. Tæppet er rart og trygt, men det er også godt, da ens temperatur kan falde en smule under en healing.


Healingen kan være en blanding af flere typer healing. Jeg har lært en del forskellige værktøjer, som bruges efter behov. Det kan foregå ved, at jeg sidder ved siden af og rent mentalt arbejder med healingen. Det kan også være, at jeg holder en hånd eller begge hænder over eller direkte på krop eller hoved.


Såvel under samtale som ved akupressur og healing har jeg en kontakt til noget højere. Nogen kalder det intuition. Andre kalder det den åndelige eller spirituelle verden - min åndelige vejleder. Uanset dette, så har jeg kontakt til noget, som giver mig input om hvordan, jeg kan hjælpe dig videre - dels med spørgsmål og gode råd - dels med hvordan og hvor jeg skal give akupressur og healing. Dette sikrer at du modtager den optimale "dosis" (læs også Steen Kofoeds artikel om passende mængde healing).


Fjernhealing


Fjernhealing kan også være en mulighed. Vi aftaler en tid. Du sørger for så vidt muligt at være i ro. Jeg skaber rent mentalt et rum, hvor jeg formidler en healing til dig. Du vil kunne opleve de samme ting, som under en healing, hvor vi er i samme lokale. Vi kan gøre dette med eller uden samtale - via telefonen.

Klinikadresse:

Se mere under "Praktisk info"

Kontakt Jan Ravnsbeck

Mobil 26 70 47 78

Klinikken er åben efter aftale. Træffes bedst hverdage fra 1630 samt weekend.

Nyt

• Messe 2019

Niløse, Dianalund søndag 25/8 - et besøg værd...

- kl. 10-1630, gratis adgang


Opdateret 2019-03