© Jan Ravnsbeck

Jeg bruger samtale som et af mange værktøjer i mine behandlinger. Uanset om jeg tager udgangspunkt i Rosenmetoden eller healing, bruger jeg 'ordene' i forskelligt omfang. Jeg tilbyder også 'Samtale' som en selvstændig behandlingsform.

Inspireret af en klient, som kun ønskede samtale, har jeg erkendt, at dette kan jeg også. Jeg er ikke uddannet samtaleterapeut, coach eller psykoterapeut - men gennem uddannelse og træning som rosenterapeut og healer, har jeg lært meget, som jeg kan bruge i samtalen.


Jeg lytter - aktivt. Jeg spørger ind. Jeg mærker - føler ind. Jeg får indsigter. Jeg konkluderer / opsummerer - i spørgende form. Jeg støtter / inspirerer. Jeg hjælper med fokus og overblik. Det er i sidste ende klienten (kroppen), som kender sandheden.


Det kan være rart med en, som bare lytter - en mulighed for at sætte ord på det, som fylder lige nu. Uanset emnet.

 

Jeg opleves som tillidsvækkende, nærværende og lyttende med et roligt gemyt. Jeg har lagt øre til meget forfærdeligt gennem min uddannelse og karriere som behandler. Gennem dette og mit arbejde med mig selv, kan jeg være der i ro for klienten - uanset hvad der kommer frem - uanset om det handler om samtale eller følelsesmæssige udfordringer på briksen.


Jeg følger det, der er behov for. Lytter bare. Eller hjælper til overblik og indsigt. Eller hjælper til pauser til at mærke, eller lande igen, eller trække vejret... Jeg holder fast i nærværet. Jeg hjælper til fokus på hovedemnet, hvis 'tangenten' er for langt ude.


Det er meget oppe i tiden at tale om stress. Jeg oplever, at stress kan komme af meget mere og andet end for meget arbejde. Det kan være følelsesmæssige, psykiske, traumatiske forhold, som kan ligge til grund for, at man ikke længere kan klare det, man engang kunne. En samtale kan spore én ind på, hvad der ligger af udfordringer i bagagen - hvad der trænger sig på - er på vej op til overfladen (fra 'arkivet').


Jeg oplever også at klienter, som en del af deres udvikling (afvikling af begrænsninger - fysiske eller følelsesmæssige), begynder at gøre sig filosofiske eller spirituelle tanker om deres liv eller tilværelsen. Her kan jeg også guide, inspirere m.m. Indimellem har jeg en kort dialog via sms eller mail, hvor klienten får ro på nogle tanker.

Klinikadresse:

Se mere under "Praktisk info"

Kontakt Jan Ravnsbeck

Mobil 26 70 47 78

Klinikken er åben efter aftale. Træffes bedst hverdage fra 1630 samt weekend.

Nyt

• Messe 2019

Niløse, Dianalund søndag 25/8 - et besøg værd...

- kl. 10-1630, gratis adgang


Opdateret 2019-03